november 2011

Super helg!

Heihei!

 

I dag har jeg bare kost meg! Først var jeg på kafè med kusina mi, og etter det dro jeg ned på byen for å se på julegateåpningen sammen med Helene og Silje, noe som var utrolig koselig, hvertfall iogmed at det er så lenge siden jeg har sett Helene nå  

Søtinger! ( Hadde ikke med meg kameraet, så måtte låne et bilde av Helene..)

 

I går var jeg, Silje og Kristine på kino for å se den nyeste Twilight filmen. Og til alle dere som synes den er dårlig, dere har feil... : ) Det var så koselig å være ute med jentene litt. 
Etter filmen gikk vi på kafè og spiste og koste oss masse, med julemusikk og alt mulig. En superduper kveld!
Søta<3

 

Meen nå tror jeg jeg snart skal legge meg eller noe, så snakkes : )

 

- Helene

Slit!

Endelig er jeg ferdig med mattetentamen. Har så sinsykt mye å gjøre for tiden at det skulle ikke vært lov, så endelig er hvertfall det ute av verden. Nå er det bare en norskprøve igjen denne uken, kjemi neste, tentamensuke etter det, og en avsluttende biologiprøve før juleferie! ♥♥♥ 


Nå har jeg endelig litt fritid, noe jeg føler at jeg ikke har hatt på uendlig lenge! Enten så er det jobb, eller så er det prøver, eller så er det lekser, eller noe annet kjedlig, som ikke er noe gøy å bruke tiden sin på! 


Men nå gleder jeg med, fordi nå kommer kjærsten min hvert øyeblikk, og da skal vi bare kose oss med film og ta det helt rolig, så vi snakkes : ) 

- Helene

Gjerstadtur

Heihå!

 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra risørrevyen, den lokale revyen om alle oss sære risørfolk. Det var jo ganske gøy da. Selvom det var litt søvndryssende å sitte der i salen i og med at jeg ikke hadde sovet så mye i natt. 

 

I går var vi jo i Gjerstad og solgte lodd, men etter loddsalget bestemte jeg og Sindre oss for å ta en tur opp til en sæterhytte hos Jostein, hvor det var fest. Der var det jo liv kan du si, men gøy var det jo! Her er noen bilder fra kvelden

 
 

Hehe, bildene taler vel for seg! Fikk ikke tatt så mange da..

 

Vi måtte stå opp klokka halv ni i dag hvis vi skulle få skyss fra hytta, som var laangt inn i skogen, og ut til sivilisasjonen igjen. Dermed hang vi på brokelandsheia fra klokka ni til klokka var halv tolv. De fleste ville sikkert tro dette var kjedelig? meen det var det ikke, fordi vi er så sykt flinke til å underholde oss selv. Først spiste vi (ikke så god) frokost på lyngrillen, så gikk vi rundt i butikker, såå kjøpte vi oss en morsom leke som kosta 20kr, såå gikk vi på den lille dyrehagen.

 

 

Lekaa<33

 

See daa! :o

  

 

Nå skal jeg straks på jobb, så hadee!

 

- Helene

Loddsalg

Nå sitter jeg her sammen med Kristine og selger lodd i Gjerstad. Nils og Sindre har nettopp forlatt oss men har ett fint bilde av dem da :

Fine

Love the people who treat you well- Helene

Kosedag

Hallo!

 

i dag har egentlig bare kost meg. Jeg har dusjet, nappet bryn, tatt ansiktsmaske og ja, brukt dagen på pleie rett og slett. I tillegg prøvde jeg ut noe nytt i dag. Jeg fant nemlig en øyevippefarge i skapet, så jeg har farget øyevippene mine litt mørkere. Ble faktisk utrolig fornøyd! Var litt skeptisk i og med at jeg aldri har gjort det før, men jeg synes resultatet ble veldig bra. 

 

Nå skal jeg akkurat til og lakke neglene mine

 

 

Som sagt farget jeg vippene i sta, vet ikke om dere kan se det så godt:

  

Nå skal jeg bare kose meg resten av kvelden, jeg har tilogmed fri i morgen, fordi jeg har studiedag. Det skal bli utrolig deilig! 

 

Tenkte å prøve en litt større bildestørrelse, hva synes dere om det?

 

- Helene

Nytt innkjøp

Ja, som sagt så tenkte jeg å kjøpe en slik avtalebok, så det gjorde jeg. Er den ikke søt?

 

 

Den har jo tilogmed ugler på seg! 

 

Men nå skal jeg begynne å bruke den, så jeg får alle planene mine ned på ark. Tenker det blir veldig greit, så har jeg litt kontroll på ting. Spesielt nå som det er så mye prøver og sånt på skolen i tillegg, så er veldig fornøyd med dagens lille innkjøp.

 

 

 

- Helene

Kalenderbok

Hei!

 

Jeg har tenkt litt, og jeg har så sykt mye å gjøre fortiden! Derfor tenkte jeg at det kunne vært lurt å kjøpe seg en slik avtalebok, med datoer, så jeg kan skrive ned ting jeg skal gjøre, så jeg kanskje  får litt tid til overs, til ting jeg selv vil.

 

Tenkte faktisk å dra ned til byen etter skolen i dag for å kjøpe meg en:

 


 

Noen andre som har sånn?

 

- Helene

 

Bursdagskvelden

Hei,hei :)

Som sagt hadde jeg jo bursdag i går, og det måtte jo feires. Kvelden var kjempe koselig, og jeg, Sindre, mamma og pappa dro ut på byen og spiste og koste oss masse! : ) Fikk noen sykt fine gaver også! Jeg må være verdens heldigste jente!

 

Av kjærsten min fikk jeg dette utrolig søte smykket, og røde roser:

 

 

Det er altså ekte gull og diamant i midten! :O Helt sick!!

 


<3

Ooog av mor og fra fikk jeg.. wait for it!! Macbook pro! :D Som jeg btw blogger fra nå! Elsker den! Seriøst, er såå takknemmlig nå :)) 

På kvelden dro vi som sagt ut på byen, og spiste kjempegod mat, også fikk vi (Jeg og Sindre) en skikkelig fin dessert! Alt i alt var det superkoselig, og en kjempevellykket bursdag.

 

 


Namm!

 

Sjekk da!!

 

Nå skal jeg på jobb.. Ja, dere leste rett! Og der skal jeg blir til klokka halv fire i natt.. Snakkes.

- Helene

Bursdag!

Haloo!
I dag, eller egentlig i går (4. November) har jeg hatt bursdag :D Endelig er jeg også blitt 17 år. Jeg skriver som VOE: føler med alle dere som har bursdag sent på året! Dagen har vært helt topp! Og jeg har fått noen kjempefine gaver! Skriver et eget innlegg om det :)

Nå er det et helt år til neste gang :( kjipt ass!

- Helene

Skolen

Hola!

Nå sitter jeg på skolen og chiller. Tenkte å legge ut noen givende bilder som jeg og silje tok i kjemien ista. Enjoi:

 

 


 


 

 


 

 

 

Sorry for den dårlige bilde kvaliteten...

- Helene

Spansk

Hei bloggeen :)

Nå har jeg nettopp vært på trening med søteste Silje. Etter trening tok vi en runde med sol, noe som var mega deilig, før jeg nå må sette meg ned å øve litt på spansken før prøven i morgen. Denne uka har vært så stress, med matte prøve i dag og spanskprøve i morgen, i tillegg til en engelsk innlevering som jeg ikke har gjort. Men etter det er ute av verden, blir det vel bare kos resten av uka. SNX :)

 


Kjøpte en Kaffelatte på vei hjem for å ha noe å kose meg med under prøvelesingen jeg :)

 

Spansk4life<3

 

- Helene