september 2011

ILU<3


duogjeg<3

- Helene

Hjemmekos

Hei, hei!

Nå sitter jeg bare her og koser meg med masse telys og frustrerte fruer under en god og varm dyne. Var egentlig noe jeg trengte nå, fordi jeg har ikke akkurat vært på topphumør i dag, så satser på at det blir bedre nå. Snakess

- Helene 

Om meg

Jeg heter da Helene Christina Hansen. Jeg ble født 4. November 1994, så fyller altså 17 år om ikke så alt for lang tid. 

Hos boyfriend

Hei!
I dag har jeg vært hos kjæresten min, og vi har kost oss masse. Først bare slapper vi av litt, også skulle han lese til prøve, så derfor la jeg meg til å sove en stund. Litt senere gikk vi ut for å øse båtene, eller han øste og jeg så på :) Alt i alt en kjempekoselig dag.

Sindre<3

Ha en fortsatt fin kveld<3

Sydentur bestilt!

Nå har jeg og en Besteveninna mi endelig bestilt tur til Tenerife i vinterferien. Har vært mye frem og tilbake angående den turen men nå er endelig biletten bestilt. Gleder meg som et barn, fordi det er første gang jeg reiser utenlands uten noen "voksene" som er med, så det blir kult!


 

Sjokoladefondant

Her om dagen lagde jeg og fetteren min sjokoladefondant. De ble veldig gode så tenkte jeg skulle legge ut oppskriften her på bloggen. I og med at vi aldri hadde laget det før ble ikke kakene heelt  velykket, men de smakte hvertfall  godt.    

Så her er oppskriften:

Ingredienser:

  • 50 g mørk sjokolade
  • 50 g Tine Ekte Meierismør
  • 2 egg
  • 0,5 dl sukker
  • 0,5 dl hvetemel

Slik gjør du:

  1. Du trenger porsjonsformer (4 - 5 stk). Forvarm stekeovnen til 220 °C
  2. Del sjokoladen i biter. Smelt smør og slå det over sjokoladen. La stå 2 - 3 minutter til sjokoladen har smeltet. Rør smør og sjokolade sammen
  3. Pisk egg og sukker lett og tilsett sjokoladeblandingen. Pisk kraftig til en jevn røre. Sikt over melet og rør inn.
  4. Smør formene og fyll dem ¾ fulle. Sett dem på bakeplaten og stek ca. 8 - 10 minutter, nederst i ovnen. NB! Steketiden kan variere i forhold til type ovn, så test gjerne med én først.
  5. La kakene få avkjøle i formene ca.15 minutter. Hvelv dem forsiktig ut på tallerkener. Pynt med friske bær og server med vanilje iskrem.

Her er noen bilder fra bakingen:


Ha en fiin kveld! : ) 

Hate the player not the game

Sliten, trøtt, øvd til matteprøve i hele dag. Natta.

Sov godt kjære lesere!

- Helene

Just pink it up - Mac Factor

maxsample

Hei hopp!

I dag har jeg bare kost meg. Jeg sov lenge før jeg sto opp og tok en lang og deilig dusj. Etter det tok jeg en liten bytur med kjæresten min, noe som var superkoselig siden vi ikke får sett hverandre særlig mye denne helgen. 

Nå har jeg fått familie besøk som også alltid er veldig koselig, så derfor tenkte jeg å ta en tur bort på butikken å kjøpe en kake å bake, så vi kan kose oss med det i kveld.Ha en fortsatt god lørdagskveld folkens 

Outfit

Nå sitter jeg på skolen. Er egentlig fortsatt i ganske dårlig form, men vil ikke ha for mye fravær heller. Tenkte jeg skulle prøve meg på mitt første outfit-innlegg i dag, så dette er altså det jeg går med i dag:

Pannebånd // H&M, Bluse // H&M, Bukse // BikBok, Ringer // H&mThe beautydepartment

I dag har jeg egentlig ikke gjort særlig mye, fordi jeg har vært syk. Har kun ligget hjemme i senga og kjedet meg.  Ble litt bedre da kjærsten min stakk innom etter skolen og så en film med meg da.

Men nok om det. Jeg har en liten anbefaling til dere. Hvis dere har sett en serie som heter "The Hills" så vet dere helt sikkert hvem Lauren Conrad er. Hun og to andre jenter som heter Kristin Ess og Amy Nadine driver en blogg som heter http://thebeautydepartment.com. Det er en skjønhetsblogg hvor du får masse gode tips om sminke, hår negler og diverse. Jeg har fått helt hekta på bloggen, og jeg anbefaler alle å stikke en tur innom!


Ny blogg!

Hei!

Jeg Heter altså Helene Christina og startet denne bloggen for å skrive om ting som interesserer meg og som sansynligvis interesserer andre også. Jeg har også en blogg sammen med tre andre jenter som heter http://neira.blogg.no/

På denne bloggen kommer jeg til å blogge når jeg føler for det, og om ting som faller meg inn å blogge om. Håper dere liker bloggen og vil fortsette og følge den.

Have fun!

 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)