januar 2012

Flashdance

Har akkurat sett Flashdance filmen, og jeg må si at jeg elsker deg filmen! Så masse på den når jeg var yngere og nå fant jeg den frem igjen. Den er så søøt, bare synd jeg sovna mens jeg så på den da.. Har vært supertrøtt i dag! 

Nå har akkurat kjærsten min dratt fra meg, så nå tenkte jeg å bare kose meg med en kopp te, og kanskje begynne på sesong 2 på sex and the city, har fått helt hekta på det.

 

 

Random bilde

- Helene

Here is to the heartbreakers

 

 

- Helene

 

22:43

  ♥

- Helene

Helg

Dette har vært en super helg frem til nå hvertfall! I går (fredag) var jeg med Helene, noe som var kjempe koselig, i og med at hun bor så langt vekke, så ser vi hvertandre ikke så ofte, men da har vi ihvertfall drøssevis å snakke om når vi er sammen da.

Vi tok oss en tur til byen og spiste denne hærligheten:

 

 

Og etter det, tok vi sol og kjøpte godteri som vi spiste når vi kom hjem, mens vi så på sex and the city. En skikkelig jentekveld, noe jeg trengte nå igrunn. 

I dag har jeg vært ute og spist og sett på kino med Silje og Tuva. Veldig koselig å være litt ute med jentene og kunne snakke å le og ha det hyggelig! Filmen var også superbra selvom det ikke var så mange i salen da, men vi koste oss fordiom vi.

 

mission impossible  jaja, sorry for den dårlige bildekvaliteten, men kameraet gikk tom for strøm etter ett eneste bilde, så måttee bruke mobilen..

Nå skal jeg endelig få en god natts søvn, det skal bli deilig. Natta

Ny sveis!

Hallo, nå er håret mitt kort! Var nemlig hos frisøren i går for å klippe meg. Tror ikke håret mitt har vært så kort siden jeg var liten, det føles hvertfall utrolig kort i forhold til hva det var før!

Her er noen bilder :

 

 

Hehe, får håpe jeg blir mer vandt til det etterhvert :)

- Helene

Mopedlappen!

Endelig har jeg fått rotet meg til å ta mopedprøven, og gjett hva?Jeg besto! Er skikkelig deilig å være ferdig med! Nå gleder jeg meg bare til våren, så jeg kan råne rundt på mopeden min :)

 

 Meen nå har jeg en spanskprøve å øve til, så vi blogges! (skal bli bedre på dette blogg greiene)

- Helene

Hard times!