Blogg

Hei

Hei, en liten stund siden jeg har blogget, så tenkte at jeg kunne slenge inn et innlegg da. 

I det siste har det vært ekstremt mye å gjøre, så har nesten ikke hatt tid til noen ting, har ikke tid i helgene en gang! Nå er det heldigvis snart jul, og juleferie! Noe jeg faktisk gleder meg helt sykt til! Har faktisk fått litt julestemning i år, med snøen og alle julesangene på radioen. Er egentlig ikke noe særlig fan av vinteren, men jula er bare hærlig.

Men nå er det tilbake til historielesing.

 

Slenger ved et bilde av meg og Live<3

Sommerdag!

Heihei:)
I dag har det vært så utrolig fint vær, og for første gang i år har jeg gått med shorts hele dagen.

Har utnyttet dagen veldig bra! Dro først på stranden og satt der en stund, etter det syklet jeg og Sindre til byen, der fikk vi privat omvisning i akvariet, før vi gikk for å spise is med akvariesjefen :)

Fine gutter :)Nå sitter vi her og spiser is fra isbilen!! Jeg fik is med smiil påå :D
Men må jeg stikke, og nye resten av denne hærlige dagen!

- Helene

..

- Helen

Skole

 

- Helene

Tenerife

Hei,hei : ) 

Sitter her og kjeder meg litt, så derfor tenkte jeg at jeg kunne legge ut litt bilder og skrive litt fra da jeg og Live var på Tenerife. Kan jo bare starte med å si at det var en helt fantastisk tur, og jeg skulle gjerne dratt tilbake dit når som helst. Hotellet vårt var noen hundre meter fra stranda, men det gjorde ingenting, fordi det var bare deilig å gå enn liten tur om morgenen. Vi var for det meste på stranden på dagtid, og det var superdeilig og bare kunne stå opp og ta på seg bikinien og legge seg på en solseng ved vannet. Temperaturen var sånn akkurat passe, ikke for varmt, og ikke for kaldt. Det eneste var at det var litt kjølig på kveldene, så da måtte vi ha på oss en liten genser ekstra. På kveldene koste vi oss for det meste på barstripa "Veronica strip" der det krydde av barer og resturanter. 

 

Utsikten fra hotellet

 

Første dag på stranda, hærlig!

 

Strawberry dequeri 

 

Hele gjengen 

 

Veronica strip

 

 

 

<3

 

 

 

 

 

My crib :)

 

 

 

 

 

Miss it!

- Helene

Call me maybe

 

Sorry for dårlig blogging her nå..

 

- Helene

Tenerife

Da stikker jeg til Tenerife en uke, så snakkes : )

 

 

Men nå er det laangt over leggetid, så natta<3

 

- Helene

Matteprøve&lt;3

- Helene

 

Wild ones

 

- Helene

 

Rolig fredagskveld

Hei,hei

Nå har jeg akkurat satt meg ned sofaen, etter å ha vasket og ryddet rommet. Vi har vært å kjøpt nye gardiner til soverommet mitt i dag også, så nå blir det fint der, skal henge opp et speil jeg har også, gleder meg til alt er på plass, kommer sikkert bilder. 

 

Nå skal jeg straks spise hjemlaget pizza og se på fredags TV. En skikkelig kosekveld! Skal bli deilig, er så lenge siden jeg har hatt en sånn skikkelig slappe av kveld nå!

 
 

Ha en fin kveld! Det vet jeg at jeg skal 

 

- Helene

Flashdance

Har akkurat sett Flashdance filmen, og jeg må si at jeg elsker deg filmen! Så masse på den når jeg var yngere og nå fant jeg den frem igjen. Den er så søøt, bare synd jeg sovna mens jeg så på den da.. Har vært supertrøtt i dag! 

Nå har akkurat kjærsten min dratt fra meg, så nå tenkte jeg å bare kose meg med en kopp te, og kanskje begynne på sesong 2 på sex and the city, har fått helt hekta på det.

 

 

Random bilde

- Helene

Here is to the heartbreakers

 

 

- Helene

 

22:43

  ♥

- Helene

Helg

Dette har vært en super helg frem til nå hvertfall! I går (fredag) var jeg med Helene, noe som var kjempe koselig, i og med at hun bor så langt vekke, så ser vi hvertandre ikke så ofte, men da har vi ihvertfall drøssevis å snakke om når vi er sammen da.

Vi tok oss en tur til byen og spiste denne hærligheten:

 

 

Og etter det, tok vi sol og kjøpte godteri som vi spiste når vi kom hjem, mens vi så på sex and the city. En skikkelig jentekveld, noe jeg trengte nå igrunn. 

I dag har jeg vært ute og spist og sett på kino med Silje og Tuva. Veldig koselig å være litt ute med jentene og kunne snakke å le og ha det hyggelig! Filmen var også superbra selvom det ikke var så mange i salen da, men vi koste oss fordiom vi.

 

mission impossible  jaja, sorry for den dårlige bildekvaliteten, men kameraet gikk tom for strøm etter ett eneste bilde, så måttee bruke mobilen..

Nå skal jeg endelig få en god natts søvn, det skal bli deilig. Natta

Ny sveis!

Hallo, nå er håret mitt kort! Var nemlig hos frisøren i går for å klippe meg. Tror ikke håret mitt har vært så kort siden jeg var liten, det føles hvertfall utrolig kort i forhold til hva det var før!

Her er noen bilder :

 

 

Hehe, får håpe jeg blir mer vandt til det etterhvert :)

- Helene

Mopedlappen!

Endelig har jeg fått rotet meg til å ta mopedprøven, og gjett hva?Jeg besto! Er skikkelig deilig å være ferdig med! Nå gleder jeg meg bare til våren, så jeg kan råne rundt på mopeden min :)

 

 Meen nå har jeg en spanskprøve å øve til, så vi blogges! (skal bli bedre på dette blogg greiene)

- Helene

Hard times!God jul!

Heisann!

 

Tenkte bare å slenge inn et lite innlegg før jeg starter på julefeiringen. Vi skal foresten ikke feire hjemme i år, men borte hos tanten og onkelene min, så håper det blir veldig koselig. Er så koselig at det er jul nå, det eneste som mangler er litt snø. Da hadde julestemningen vært på topp! 

Dette er foresten det jeg har på meg i kveld:

 
Tja, hadde egentlig ikke så mye mer å blogge om for øyeblikket, men værtfall, ha en gledlig jul alle sammen! 

 

- Helene

Lenge siden!

Heisann!

Nå er det lenge siden jeg har blogget! Grunnen til det er at bloggen har blitt helt glemt oppi alt stresset som har vært de siste ukene.  Siden forrige innlegg har jeg bla. vært i Oslo, spist ute med kjæresten min på femmåndersagen vår, og vært på juleball (dette kommer i eget innlegg). 

Her er noen bilder fra Osloturen:

Vi bakte bla. annet cupcakes, som ble kjempeøte: 

 

 Namm!

Ogsåå feiret vi bursdagen til denne unge karen her: 

 Men snx! Kommer snart et innlegg fra juleballet : )

- Helene

Super helg!

Heihei!

 

I dag har jeg bare kost meg! Først var jeg på kafè med kusina mi, og etter det dro jeg ned på byen for å se på julegateåpningen sammen med Helene og Silje, noe som var utrolig koselig, hvertfall iogmed at det er så lenge siden jeg har sett Helene nå  

Søtinger! ( Hadde ikke med meg kameraet, så måtte låne et bilde av Helene..)

 

I går var jeg, Silje og Kristine på kino for å se den nyeste Twilight filmen. Og til alle dere som synes den er dårlig, dere har feil... : ) Det var så koselig å være ute med jentene litt. 
Etter filmen gikk vi på kafè og spiste og koste oss masse, med julemusikk og alt mulig. En superduper kveld!
Søta<3

 

Meen nå tror jeg jeg snart skal legge meg eller noe, så snakkes : )

 

- Helene

Slit!

Endelig er jeg ferdig med mattetentamen. Har så sinsykt mye å gjøre for tiden at det skulle ikke vært lov, så endelig er hvertfall det ute av verden. Nå er det bare en norskprøve igjen denne uken, kjemi neste, tentamensuke etter det, og en avsluttende biologiprøve før juleferie! ♥♥♥ 


Nå har jeg endelig litt fritid, noe jeg føler at jeg ikke har hatt på uendlig lenge! Enten så er det jobb, eller så er det prøver, eller så er det lekser, eller noe annet kjedlig, som ikke er noe gøy å bruke tiden sin på! 


Men nå gleder jeg med, fordi nå kommer kjærsten min hvert øyeblikk, og da skal vi bare kose oss med film og ta det helt rolig, så vi snakkes : ) 

- Helene

Gjerstadtur

Heihå!

 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra risørrevyen, den lokale revyen om alle oss sære risørfolk. Det var jo ganske gøy da. Selvom det var litt søvndryssende å sitte der i salen i og med at jeg ikke hadde sovet så mye i natt. 

 

I går var vi jo i Gjerstad og solgte lodd, men etter loddsalget bestemte jeg og Sindre oss for å ta en tur opp til en sæterhytte hos Jostein, hvor det var fest. Der var det jo liv kan du si, men gøy var det jo! Her er noen bilder fra kvelden

 
 

Hehe, bildene taler vel for seg! Fikk ikke tatt så mange da..

 

Vi måtte stå opp klokka halv ni i dag hvis vi skulle få skyss fra hytta, som var laangt inn i skogen, og ut til sivilisasjonen igjen. Dermed hang vi på brokelandsheia fra klokka ni til klokka var halv tolv. De fleste ville sikkert tro dette var kjedelig? meen det var det ikke, fordi vi er så sykt flinke til å underholde oss selv. Først spiste vi (ikke så god) frokost på lyngrillen, så gikk vi rundt i butikker, såå kjøpte vi oss en morsom leke som kosta 20kr, såå gikk vi på den lille dyrehagen.

 

 

Lekaa<33

 

See daa! :o

  

 

Nå skal jeg straks på jobb, så hadee!

 

- Helene

Loddsalg

Nå sitter jeg her sammen med Kristine og selger lodd i Gjerstad. Nils og Sindre har nettopp forlatt oss men har ett fint bilde av dem da :

Fine

Love the people who treat you well- Helene

Kosedag

Hallo!

 

i dag har egentlig bare kost meg. Jeg har dusjet, nappet bryn, tatt ansiktsmaske og ja, brukt dagen på pleie rett og slett. I tillegg prøvde jeg ut noe nytt i dag. Jeg fant nemlig en øyevippefarge i skapet, så jeg har farget øyevippene mine litt mørkere. Ble faktisk utrolig fornøyd! Var litt skeptisk i og med at jeg aldri har gjort det før, men jeg synes resultatet ble veldig bra. 

 

Nå skal jeg akkurat til og lakke neglene mine

 

 

Som sagt farget jeg vippene i sta, vet ikke om dere kan se det så godt:

  

Nå skal jeg bare kose meg resten av kvelden, jeg har tilogmed fri i morgen, fordi jeg har studiedag. Det skal bli utrolig deilig! 

 

Tenkte å prøve en litt større bildestørrelse, hva synes dere om det?

 

- Helene

Nytt innkjøp

Ja, som sagt så tenkte jeg å kjøpe en slik avtalebok, så det gjorde jeg. Er den ikke søt?

 

 

Den har jo tilogmed ugler på seg! 

 

Men nå skal jeg begynne å bruke den, så jeg får alle planene mine ned på ark. Tenker det blir veldig greit, så har jeg litt kontroll på ting. Spesielt nå som det er så mye prøver og sånt på skolen i tillegg, så er veldig fornøyd med dagens lille innkjøp.

 

 

 

- Helene

Kalenderbok

Hei!

 

Jeg har tenkt litt, og jeg har så sykt mye å gjøre fortiden! Derfor tenkte jeg at det kunne vært lurt å kjøpe seg en slik avtalebok, med datoer, så jeg kan skrive ned ting jeg skal gjøre, så jeg kanskje  får litt tid til overs, til ting jeg selv vil.

 

Tenkte faktisk å dra ned til byen etter skolen i dag for å kjøpe meg en:

 


 

Noen andre som har sånn?

 

- Helene

 

Bursdagskvelden

Hei,hei :)

Som sagt hadde jeg jo bursdag i går, og det måtte jo feires. Kvelden var kjempe koselig, og jeg, Sindre, mamma og pappa dro ut på byen og spiste og koste oss masse! : ) Fikk noen sykt fine gaver også! Jeg må være verdens heldigste jente!

 

Av kjærsten min fikk jeg dette utrolig søte smykket, og røde roser:

 

 

Det er altså ekte gull og diamant i midten! :O Helt sick!!

 


<3

Ooog av mor og fra fikk jeg.. wait for it!! Macbook pro! :D Som jeg btw blogger fra nå! Elsker den! Seriøst, er såå takknemmlig nå :)) 

På kvelden dro vi som sagt ut på byen, og spiste kjempegod mat, også fikk vi (Jeg og Sindre) en skikkelig fin dessert! Alt i alt var det superkoselig, og en kjempevellykket bursdag.

 

 


Namm!

 

Sjekk da!!

 

Nå skal jeg på jobb.. Ja, dere leste rett! Og der skal jeg blir til klokka halv fire i natt.. Snakkes.

- Helene

Bursdag!

Haloo!
I dag, eller egentlig i går (4. November) har jeg hatt bursdag :D Endelig er jeg også blitt 17 år. Jeg skriver som VOE: føler med alle dere som har bursdag sent på året! Dagen har vært helt topp! Og jeg har fått noen kjempefine gaver! Skriver et eget innlegg om det :)

Nå er det et helt år til neste gang :( kjipt ass!

- Helene

Skolen

Hola!

Nå sitter jeg på skolen og chiller. Tenkte å legge ut noen givende bilder som jeg og silje tok i kjemien ista. Enjoi:

 

 


 


 

 


 

 

 

Sorry for den dårlige bilde kvaliteten...

- Helene

Spansk

Hei bloggeen :)

Nå har jeg nettopp vært på trening med søteste Silje. Etter trening tok vi en runde med sol, noe som var mega deilig, før jeg nå må sette meg ned å øve litt på spansken før prøven i morgen. Denne uka har vært så stress, med matte prøve i dag og spanskprøve i morgen, i tillegg til en engelsk innlevering som jeg ikke har gjort. Men etter det er ute av verden, blir det vel bare kos resten av uka. SNX :)

 


Kjøpte en Kaffelatte på vei hjem for å ha noe å kose meg med under prøvelesingen jeg :)

 

Spansk4life<3

 

- Helene

 

Studio

Hei,hei

Nå sitter jeg altså på skolen og har historie.. kjempespennende, jeg vet!

Jeg tenkte at jeg kunne legge ut noen bilder fra da jeg og Live var i studio og tok bilder for noen dager siden. Vi tok sykt mange bilder, men det var kun noen få som ble bra da. Gøy var det hvertfall, hehe!

 

 


 


 

 

Hva synes dere?

 

- Helene

Halloween

Hallo.

Nå ligger jeg egentlig bare her og gjør ingenting. Burde vel øve til matteprøven som vi har på tirsdag, men hallooo det er søndag liksom! Så derfor tenkte jeg at jeg kunne legge ut litt bilder fra da vi feiret Halloween på fredag istedet, som foresten var utrolig koslig. Hadde ingen bilder fra selve feiringen sånn egentlig, så derfor stjeler jeg litt fra de andre, håper det går bra. Sorry på forhånd. 

 

 

 


Jeg tror egentlig bildene taler ganske bra for seg selv jeg.

 

Har foresten fått nytt design nå, hva synes dere?

- Helene

Kjærstebesøk

Heihei!

Nå har jeg besøk av kjæresten min. Han kom hit rett etter skolen i dag, fordi jeg har vært hjemme. De har foresten vært utolig deilig, og noe jeg virkelig trengte. Nemlig en dag til å slappe litt av. Nå skal vi bare kose oss og spise pizza og se på film,  så vi bloggess : )- Helene

Lonelygirl

Hola!

I dag har jeg bare vært ensom helt siden jeg kom hjem fra skolen, siden ingen var hjemme, og da blir jeg ensom. Så måtte jeg lage middag selv, som ble picolonis ( minipizzaer) også måtte jeg må møte. Etter møtet var jeg ensom igjen, fordi jeg måtte gå alene i regnevær helt hjem. Så kom hjem, og dusjet og satte meg på dataen , og etter en stund gikk strømmen, vel og merke gikk den bare i vårt hus, så all nabohusene hadde strøm. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle fikse det, og ingen svarte på telefonen så da satt jeg her i mørket i noen timer. Men siden jeg er så lur så gikk jeg til sikringsskapet og tok opp den ene bryteren som pekte nedover, så da kom lyset tilbake, så nå har jeg det bra.  Happy ending! :D

Nevnte jeg å si at det HAGLET på vei hjem i dag?!

- Helene

Outfit

Hei!

Nå skal jeg straks på tapaskveld med alle jentene, så har egentlig kjempedårlig tid. Men her er hvertfall det jeg går med i kveld

Ha en fin fredagskveld! :)

- Helene

A million miles away

- Helene

Hyttekos

Heihei!
I ferien har jeg egentlig ikke gjort særlig mye. Jeg har kun jobbet og sånt, men på tirsdag dro jeg og Sindre ut på hyttetur på hytta hans, noe som var superkoselig! Vi lagde kakao med krem, spilte Ludo og fyrte godt i peisen akkurat sånn som en ordentlig hyttetur skal være. Jeg koste meg hvertfall masse :)

kjekken<3

<3- Helene

ILU&lt;3


duogjeg<3

- Helene

Hjemmekos

Hei, hei!

Nå sitter jeg bare her og koser meg med masse telys og frustrerte fruer under en god og varm dyne. Var egentlig noe jeg trengte nå, fordi jeg har ikke akkurat vært på topphumør i dag, så satser på at det blir bedre nå. Snakess

- Helene 

Om meg

Jeg heter da Helene Christina Hansen. Jeg ble født 4. November 1994, så fyller altså 17 år om ikke så alt for lang tid. 

Hos boyfriend

Hei!
I dag har jeg vært hos kjæresten min, og vi har kost oss masse. Først bare slapper vi av litt, også skulle han lese til prøve, så derfor la jeg meg til å sove en stund. Litt senere gikk vi ut for å øse båtene, eller han øste og jeg så på :) Alt i alt en kjempekoselig dag.

Sindre<3

Ha en fortsatt fin kveld<3

Sydentur bestilt!

Nå har jeg og en Besteveninna mi endelig bestilt tur til Tenerife i vinterferien. Har vært mye frem og tilbake angående den turen men nå er endelig biletten bestilt. Gleder meg som et barn, fordi det er første gang jeg reiser utenlands uten noen "voksene" som er med, så det blir kult!


 

Sjokoladefondant

Her om dagen lagde jeg og fetteren min sjokoladefondant. De ble veldig gode så tenkte jeg skulle legge ut oppskriften her på bloggen. I og med at vi aldri hadde laget det før ble ikke kakene heelt  velykket, men de smakte hvertfall  godt.    

Så her er oppskriften:

Ingredienser:

  • 50 g mørk sjokolade
  • 50 g Tine Ekte Meierismør
  • 2 egg
  • 0,5 dl sukker
  • 0,5 dl hvetemel

Slik gjør du:

  1. Du trenger porsjonsformer (4 - 5 stk). Forvarm stekeovnen til 220 °C
  2. Del sjokoladen i biter. Smelt smør og slå det over sjokoladen. La stå 2 - 3 minutter til sjokoladen har smeltet. Rør smør og sjokolade sammen
  3. Pisk egg og sukker lett og tilsett sjokoladeblandingen. Pisk kraftig til en jevn røre. Sikt over melet og rør inn.
  4. Smør formene og fyll dem ¾ fulle. Sett dem på bakeplaten og stek ca. 8 - 10 minutter, nederst i ovnen. NB! Steketiden kan variere i forhold til type ovn, så test gjerne med én først.
  5. La kakene få avkjøle i formene ca.15 minutter. Hvelv dem forsiktig ut på tallerkener. Pynt med friske bær og server med vanilje iskrem.

Her er noen bilder fra bakingen:


Ha en fiin kveld! : ) 

Hate the player not the game

Sliten, trøtt, øvd til matteprøve i hele dag. Natta.

Sov godt kjære lesere!

- Helene

Just pink it up - Mac Factor

maxsample

Hei hopp!

I dag har jeg bare kost meg. Jeg sov lenge før jeg sto opp og tok en lang og deilig dusj. Etter det tok jeg en liten bytur med kjæresten min, noe som var superkoselig siden vi ikke får sett hverandre særlig mye denne helgen. 

Nå har jeg fått familie besøk som også alltid er veldig koselig, så derfor tenkte jeg å ta en tur bort på butikken å kjøpe en kake å bake, så vi kan kose oss med det i kveld.Ha en fortsatt god lørdagskveld folkens 

Outfit

Nå sitter jeg på skolen. Er egentlig fortsatt i ganske dårlig form, men vil ikke ha for mye fravær heller. Tenkte jeg skulle prøve meg på mitt første outfit-innlegg i dag, så dette er altså det jeg går med i dag:

Pannebånd // H&M, Bluse // H&M, Bukse // BikBok, Ringer // H&mThe beautydepartment

I dag har jeg egentlig ikke gjort særlig mye, fordi jeg har vært syk. Har kun ligget hjemme i senga og kjedet meg.  Ble litt bedre da kjærsten min stakk innom etter skolen og så en film med meg da.

Men nok om det. Jeg har en liten anbefaling til dere. Hvis dere har sett en serie som heter "The Hills" så vet dere helt sikkert hvem Lauren Conrad er. Hun og to andre jenter som heter Kristin Ess og Amy Nadine driver en blogg som heter http://thebeautydepartment.com. Det er en skjønhetsblogg hvor du får masse gode tips om sminke, hår negler og diverse. Jeg har fått helt hekta på bloggen, og jeg anbefaler alle å stikke en tur innom!


Ny blogg!

Hei!

Jeg Heter altså Helene Christina og startet denne bloggen for å skrive om ting som interesserer meg og som sansynligvis interesserer andre også. Jeg har også en blogg sammen med tre andre jenter som heter http://neira.blogg.no/

På denne bloggen kommer jeg til å blogge når jeg føler for det, og om ting som faller meg inn å blogge om. Håper dere liker bloggen og vil fortsette og følge den.

Have fun!

 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)